Menu 3:
- Biefstuk van het wit-blauwe ras.
- Ardens lapje.
- Gegrilde inlandse lamskoteletjes.
- Chipolata op wijze van uw patron.
- Verse gemarineerde ribbetjes.
Menu 4:
- Gegrilde barbecueham naar believen.
Menu 5: de luxe:
- Cote á l'os met champgnonroomsaus of een zelfgemaakte bèarnaise.
- Lamsribbetjes a l'ail.
aanvullende vissoorten.
- Saté van spelende scampi's met een verfijnde tartaarsaus.
- Vissaté (3 soorten vis).
- Zalmfilet in papilotte met een echte chablisaus.
- Combinatie van een scampi saté met een papilotte van zalm op een bedje van sla tartare en stokbrood.
Tip: voor kinderen jonger dan 12 jaar voorzien wij 2 stukken vlees.
- Huisbereide barbecueworst.
- Ribbetjes.
SALADBAR.
Onze saldbar is inbegrepen in de prijs.
- Geraspte worteltjes (vers).
- Tomatenpartjes.
- Julienne van komkommer.
- Zomerse broccolisalade.
- Gemengde zomerse salade.
- Boontjes.
- Zigeunersalade.
- Rodekoolsalade.
- Zomersalade.
- Perzikjes zwemmend op siroop.
- Koude aardappeltjes met een vleugje vinaigrette.
- Zelfbereide mayonaise, tartaar en cocktailsaus.
- Warme huisbereide Provençaalse saus. .
- Vers geschilde frietjes. .